Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Francesc Gisbert i Muñoz guanya el IV Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2021

Ahir diumenge, 24 d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia de les Biblioteques, es va fer públic el nom del guanyador del IV Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2021, en un acte celebrat a l’auditori del Centre Social de Dénia. El premiat d’esta quarta edició és Francesc Gisbert i Muñoz amb l’obra Les aventures de Diània, un llibre d’intriga i aventures ambientat en l’època de l’imperi romà.

El premi, organitzat per l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial, i coordinat per la Biblioteca Pública de Dénia, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial.

En la gala de lliurament del premi, l’alcalde, Vicent Grimalt, acompanyat del regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, i de l’editor d’Andana editorial, Ricard Peris, va entregar al guanyador el guardó del premi, realitzat pels usuaris del TAPIS Dénia. En l’acte es va presentar també l’edició de l’obra guanyadora, Les aventures de Diània, il·lustrada per Javier Lacasta Llàcer

La gala va finalitzar amb l’espectacle de titelles Adeu, Peter Pan, de la companyia Festuc teatre.

El jurat de la quarta edició ha estat compost per dos representants de l’Ajuntament de Dénia, Llúcia Signes Mata i Mar Reus Bas, dos d’Andana Editorial, Ricard Peris i Llúcia Casanova, i l’especialista en literatura infantil Vicent Vidal. S’hi han presentat al concurs d’enguany un total de 27 obres.

Recordem que el Premi de Narrativa Infantil-Juvenil en valencià Ciutat de Dénia està obert a tots els escriptors, qualsevol que siga la seua nacionalitat, que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys). En la 1a edició del premi (2018) l’obra guanyadora va ser L’illa dels records, de Marta Julià Satorra. La segona (2019) la va guanyar L’illa infinita, de Muriel Villanueva, quedant deserta l’edició de 2020.

Francesc Gisbert i Muñoz guanya el IV Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat...
Francesc Gisbert i Muñoz guanya el IV Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat...
Francesc Gisbert i Muñoz guanya el IV Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina